DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara are o situație grea, fără puncte, dar și cu un lot cu tot mai multe probleme, inclusiv din cauza unor plecări iminente, cum e cea a lui Benzar. În acest context, meciul cu CSC Șelimbăr devine vital pentru alb-violeți.

Este evident că la moral, Șelimbărul stă mult mai bine. ”Este un moment dificil. Este un joc greu. Pentru noi, toate jocurile pe care le mai avem de desfășurat până la finalul turului de campionat sunt jocuri dificile, dată fiind situația din clasament. Știm că este un adversar cu un parcurs bun, cel puțin în ultima perioadă, și chiar dacă a întâlnit adversare puternice, situate în prima parte a clasamentului, au reușit evoluții bune și chiar și rezultate bune așa cum s-a întâmplat în ultimul joc. Și înainte de meciul cu Cluj, la Sibiu, au reușit un joc foarte bun, fiind învinși la ultima fază a jocului, dintr-o fază fixă. Trebuie să tratăm toate jocurile ca dificile, pentru că nu ne mai permitem să pierdem puncte. Pe de o parte întâlnim un adversar care are un moral foarte bun, un joc în creștere. Au foarte mulți jucători cu experiență, sunt o echipă pragmatică. De cealaltă parte suntem noi, care sperăm să ieșim din această situație. Avem nevoie de victorie pentru că ne-ar da încredere pentru meciurile următoare. Avem nevoie mare de puncte care să ne asigure o anumită liniște în clasament”, spune antrenorul Nicolae Croitoru.

Deocamdată, antrenorul nu a obținut niciun succes cu echipa în campionat. Nici croitoru nu-și explică de la Poli joacă așa slab. ”Este destul de greu de spus. Cred că sunt și momente bune de joc. Cu Rapidul am reușit un joc bun. Probabil că și situația din clasament este una care apasă foarte mult, pentru că au fost foarte multe înfrângeri în ultima perioadă și probabil este și o problemă de încredere care generează greșeli care ne costă goluri. Primim goluri și, în cconsecință, avem rezultate negative, așa cum s-a întâmplat de fapt și la ultimul joc”, a mai spus antrenorul. La capitolul absențe, vor lipsi Oanea și Devenish0-Meares, accidentați, iar Serediuc încă nu poate face efort la capacitate maximă, după accidentare.

Alin Ignea știe că încă o înfrângere ar cântări greu pentru echipă. ”E poate cel mai important meci din acest sezon, mai ales că venim după o perioadă nefastă prin prisma rezultatelor. Trebuie să câștigăm neapărat acest meci, să ieșim din zona periculoasă a clasamentului. Jocul nu merge prin prisma rezultatelor. Ocazii și situații am avut foarte multe. Părerea mea personală e că ține de concentrarea tuturor. Poate trebuie să fim mult mai uniți și numai așa putem să o scoatem la capăt Poate în ultimii 30 de metri ar trebui să marcăm prin situațiile pe care ni le-am creat. Înfrângerile se resimt foarte greu în vestiar și sperăm să le întrerupem mâine, cu meciul cu Șelimbăr”, a spus Ignea.

Meciul se va juca fără spectatori, sâmbătă de la ora 14, pe ”Dan Păltinișanu”. Partida nu va fi televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ