DISTRIBUIȚI

Poli va fi agzda derby-ului din acest sezon din Liga 2 cu Ripensia. Dacă adversarii mizează pe tinerețe, entuziasm și dorința de afirmare, poliștii speră să puncteze cu ajutorul experienței lotului.

Nicolae Croitoru știe că Poli nu-și mai poate permite să piardă puncte. ”Pentru noi toate jocurile pe care le mai avem de disputat sunt importante. Mai sunt șase meciuri, trebuie să acumulăm puncte, pentru că situația în clasament este dificilă. Sigur că jocul cu Ripensia este un joc special, pentru că este un derby al orașului. De regulă jocurile de acest gen sunt intense, pentru că sunt orgolii, fiecare încearcă să-și apropie victoria. Sunt convins că vor veni foarte motivați. În plus, cred că la ei o motivare în plus vine și pentru că au sărbătorit aniversarea clubului. De partea cealalată, noi ne-am pregătit să avem o evoluție bună. Ne-am concentrat în ultima săptămână pe organizarea jocului, fie că vorbim de defensivă sau ofensivă. Avem nevoie de puncte și sper ca jocul de sâmbătă să fie unul bun”, a declarat Nicolae Croitoru.

Vor lipsi ambii căpitani, din cauza suspendărilor, atât Coulibaly la Ripensia, cât și Mera, la Poli. De la alb-violeți rămân accidentați Popeț și Serediuc. Croitoru e de părere că roș-galbeni pot compensa absența lui Coulibaly. ”Este o echipă tânără și tinerețea de regulă se împletește cu dorința de afimare. Urmârind jocurile pe care le-au mai disputat, am văzut că sunt o echipă cu un atac pozițional foarte bun, elaborat pentru nivelul Ligii 2. Am văzut lucruri interesante în jocul lor, clar le pregătesc dinainte. Cred că pe undeva va fi o luptă între experiență și dorința de afirmare. Coulibaly este un jucător important pentru Ripensia, dar probabil vor găsi soluții, deoarece au un joc colectiv și nu se bazează pe invididualități”, a mai spus Croitoru.

Adrian Zaluschi își va înfrunta fosta echipă. ”Noi ne-am pregătit bine săptămâna aceasta. Ne dorim cele 3 puncte, cu siguranță egalul nu ne ajută. Va trebui să dăm pe teren totul. Suntem jucători cu experiență, am mai jucat în Liga 1 și cred că asta va face diferența. Ei sunt o echipă de copii care va ține de orice minge, cu siguranță. Sper să punem în practică tot ce am pregătit săptămâna acesta. Sper să ne bucurăm la final. Va fi un meci frumos, cu siguranță fiecare echipă va ataca. Sper să nu ne încurce ploaia, pentru că terenul de pe «Dan Păltinișanu» nu prea poate duce. Noi sperăm din tot sufletul să vină cât mai multă lume”, a spus Zaluschi.

Meciul începe la ora 15 pe ”Dan Păltinișanu” și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ