DISTRIBUIȚI

ASU Poli a rămas în continuare fără victorie după meciul pierdut cu 1-0 acasă cu Miercurea Ciuc. Meciul în sine a fost unul de un nivel slab, recunoscut sincer și asumat de antrenorul învingător, Valentin Suciu. Alexa în schimb, parcă își dorește să enerveze și mai mult fanii, și a declarat că a fost cel mai bun meci al echipei.

Alexa i-a lăsat în afara lotului pe Mera, Munteanu, Popovici și Cioinac. Poli nu a început rău, cu o lovituă liberă a lui Axente care l-a încurcat puțin pe portarul oaspeților. Din minutul 14 însă, s-a lăsat liniștea. La prima acțiune de poartă, Ciucl a marcat prin fostul polist Marvin Schieb. Până la pauză, ardelenii au mai avut ocazii prin Csonka și Jebari, pentru ca ulterior, Poli să aibă o ocazie bună, ”ucisă” cu o execuție lamentabilă a lui Romario Rus.

Repriza a doua a fost aproape lipsită de faze periculoase, cu excepția unui șut bun al lui Jebair din minutul 50, fază la care Hindrich a deviat epste bara transversală.

ASU Poli: Hindrich – C. Jurj (D. Andrei 61′), Bocșan, Scutaru (cpt.), Pamfile – Codrea, Coadă (A. Ignea 46′) – D. Radu, R. Rus (Plazonja 71′), Ivanovici – Axente (A. Manea 71′

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Csonka, Apro, Bor – Csuros (cpt.) – T. Suciu (Rotar 83′), Jebari (Meszaros 78′), Bara, Schieb – Pinter (Savin 87′)

Alexa a vrut, probabil, să braveze după meci. ”Cel mai bun joc al nostru. Ciucul o dată a intrat în careu și au înscris, noi am intrat de foarte multe ori. Am fost echipa agresivă, am arătat bine din punct de vedere al jocului. Din păcate, ne lipsește golul. Ne-a lipsit ecuția finală. Ne-a lipsit să fim mult mai agresivi în careul advers. Cred că a fost cel mai bun joc al lui Poli din sezonul acesta. Au fost și probleme medicale. Sigur, linia noastră e să întinerim echipa. Sigur, ei fac parte din lot. Jucătorii tineri care au evoluat astăzi au adus altă dinamică. Am fost mult mai agresivi, am fost mult mai rapizi. Trebuia să se întâmple lucrul aceasta la Poli. Pregătim și sezonul viitor, avem și jucători tineri care au potențial de creștere, iar astăzi mulți au arătat bine spre foarte bine”, a declarat Dan Alexa.

Valentin Suciu a arătat că este antiteza completă a lui Alexa, care tot sezonul a vorbit despre o promovare care nu era la îndemâna unei echipe fără bani sau stadion. Antrenorul ciuncanilor a fost modest și a spus că echipa trebuie să joace bine, atât. ”Din punct de vedere al punctelor, într-adevăr, e derby-ul suferinței. Și jocul prestat de noi astăzi a fost un chin pentru spectatori, pentru suporteri. Cred că a fost unul dintre mai slabe jocuri ale noastre. Dar așa este în fotbal. Jocurile în care am prestat bine, am avut foarte multe ocazii, le-am pierdut. Astăzi nu ne-am creat foarte multe ocazii. A fost un joc încâlcit, foarte încâlcit în unele momente. Dar am reușit să luăm cele 3 puncte, ceea ce trebuie să ne dea moral pentru viitorE mult prea mult spus. Noi nu avem voie să ne gândim nici la baraj, nici la promovare. Noi trebuie să ne gândim la jocul următor și trebuie să prestăm un joc mai bun, mai eficient, și să începem să marcăm să câștigăm puncte. La sfârșit o să vedem unde o să ne aflăm. Noi, până la urmă, suntem o echipă mică. Este al doilea an în Liga 2. Pentru noi, fiecare joc trebuie să fie o bucurie. Mai ales că am ajuns în play-off, deci nu mai avem grija retrogradării. Trebuie să ne bucurăm de fotbal, ceea ce în multe momente, ne-a lipsit”, a spus Suciu.

Poli va juca sau, mai bine, zis, se va tortura din nou acasă cu Dunărea Călărași, în Vinerea Mare,d e la ora 15.

LĂSAȚI UN MESAJ