DISTRIBUIȚI

Seria de trei meciuri pe teren propriu se termină pentru Poli cu un joc acasă cu Craiova, liderul din Liga 2 și marea favorită la promovare. Timișroenii au tot mai multe probleme de lot și Dan Alexa e convins că alb-violeții vor avea de spart o adevărată fortăreață în defensiva doljenilor.

Tocmai din acest motiv, ca să spere la ceva, Poli nu poate rata ocazii cu nonșalanță. ”Întâlnim ocupanta primului loc, echipa care deja e ca și promovată. O echipă care nu a pierdut de foarte mult timp, foarte bine organizată, care și-a câștigat derby-urile și meciurile importante. Nu este o întâmplare că este pe primul loc, pentru că este cea mai completă echipă. Sunt pe primul loc pentru că au făcut lucrurile foarte corect. Au avut un buget mare și s-au pregătit bine pentru Covid, au adus mulți jucători în cadrul lotului. Va fi un meci greu, ei vin cu un moral bun pentru că nu au pierdut de foarte mult timp. Este foarte important să reușim să fructificăm toate ocaziile pe care le avem, deși, vă spun sincer, nu cred că mâine vom avea prea multe. Organizarea e punctul lor foarte, au jucători de forță și de putere, așa au și creionat lotul, ca să aibă jucători care să-și câștige duelurile unu la unu. Trebuie să avem determinate și sper ca victoria cu Călărașiul să descătușeze echipa la nivel mental. Sper să avem o altă experimare, să fim mult mai încrezători, pentru că ne-a lipsit asta în multe meciuri”, a spus Alexa.

Victoria cu Dunărea Călărași ar fi detensionat atmosfera de la echipă. Alexa vrea însă că starea de spirit mai bună să se concretizeze pe teren într-un joc dezinvolt. ”Jucătorii trebuie să-și asume mai multe riscuri. Ca să câștigăm mâine va trebuie să jucăm aproape perfect. Este o altă atmosferă, sper că asta se va vedea și mâine. Avem nevoie de victoria aceasta, victoria cu Dunărea a venit în ultimul moment, ceea ce ne poate da mai multă încredere. Sper să vedem mâine ce am văzut sătămâna aceasta, o echipă care stă mai bine din punct de vedere mental, mai încrezătoare. Este singura noastră șansă să jucăm cu dezinvoltură și să ne asumăm niște riscuri”, a mai spus Alexa.

Vor lipsi accidentații Otto Hindrich, Romario Rus, Stjepan Plazonja și Ionuț Cioinac. Tinerii din vestiar par dornici afirmare în fața liderului. ”Este un meci important, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a ne îndeplini obiectivele. Este o atmosferă foarte bună după victoria cu Călărași și cred că vom arăta bine”, a spus Denis Radu.

Meciul dintre Poli și Craiova începe vineri la 18,30 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ