DISTRIBUIȚI

SSU Poli nu a arătat deloc încurajator la ultima repetiție înainte de reluarea ligii secunde. Alb-violeții au pierdut cu 1-0 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, fără să arate prea grozav, ceea ce pune sub discuție campania de transferuri, în care s-au adus tineri și străini din alte părți, împrumutându-se proprii juniori la ligile inferioare.

Partida s-a jucat pe ”Dan Păltinișanu” și a arătat o Poli fără mari soluții ofensive. Timișorenii au dominat clar jocul în prima jumătate de oră, dar au ratat două ocazii, prin Bocșan și Ursu, care au avut două reluări cu capul. Ghiroda a ieșit din propria jumătate, iar în minutul 39, a și reușit să marcheze. Hecsko a marcat după un corner bătut de Precup. Ulterior, în repriza a doua, în minutul 50 mai precis, portarul Robert Miklos a avut o intervenție foarte bună la un șut al lui Ursu. Pâmă la finalul meciului, Sîntean și Vukoje au mai avut ocazii, far fără succes. Nu au jucat Iamandache și Andrei, cu accidentpri minore, iar Bîrnoi e în continuare în recuperare.

SSU Poli Timișoara: Păduraru  – D. Radu, Scutaru, Bocşan, Pamfile – Plumbuitu, Ignea, Lazăr, Oanea  – Gerbi, Ursu

Au mai intrat: Harrison, Mera, Olariu, Zaluschi, Vukoje, Rogosic, Sîntean

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Mikloş – Sporin, Stupu, Hecsko, Coroiu – Precup – Mancaș, Trandu, Jichici, Ehling – Bădăuță.

Au mai intrat: : Mosoarcă, Miclău, Zavaleche, Hissen, Datcu, Ciocan, Andreșoiu, Rosuș, Velcan, Pop, Grancea și Românu

Nicolae Croitoru a recunoscut că echipa a jucat slab. ”Din păcate nu am dat gol şi am şi arătat destul de rău. Cel puţin prima repriză nu am avut niciun fel de realizări. Am fost haotici… Era ultimul joc şi aşteptam altceva. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu ne făcea să anticipăm o evoluție.. Chiar săptămâna aceasta discutam, am avut prospeţime la antrenament. Ne-am simţit destul de bine, însă astăzi la joc nu am arătat aşa cum ar trebui. Ne-am şi pierdut luciditatea la un anumit moment, cel puţin în prima repriză, pentru că în a doua lucrurile s-au mai aşezat, în sensul că am avut o mai bună organizare pe faza de atac. . Ne-a lipsit finalizarea. Dar în prima repriză am arătat destul de rău, chiar dacă am venit şi cu anumite improvizaţii, date fiind accidentările, am încercat șo eventuale soluţii pentru jocul de joi. Poate că la unii o fi şi o stare de oboseală, poate o fi un instinct de conservare, poate şi faptul că am tratat mai superficial jocul. Este greu de spus acum, cert e că nu a fost ce ne doream cu toţii. Îi văd şi pe ei destul de preocupaţi”, a spus Croitoru.

Răzvan Leuca a vorbit și despre perspectivele Ghirodei de promovare în condițiile în care echipa e deja calificată în play-off-ul Ligii 3. ”. ”Am câştigat acest amical, a fost pentru noi primul joc în care am folosit o formulă mai aproape de ceea ce o să folosim în campionat şi se pare că ne-a şi ieşit. A fost un joc de angajament fizic, puţine ocazii de poartă, dar cred că un joc cu ritm. Nu e un obiectiv al nostru, neapărat, să-i chinuim pe Poli. Este un obiectiv  să ne vedem de jocul nostru şi să realizăm lucruri care să ne aducă câştiguri din punct de vedere sportiv. Având în vedere că am câştigat împotriva unei formaţii de nivel superior suntem foarte foarte mulţumimiţi. Plus că am reuşit pe multe momente ale jocului să dominăm şi să ne impunem jocul. Nu am încercat să jucăm mai defensiv în repriza a doua, dar Poli a pus presiune și noi a trebuit să facem pasul în spate. Noi suntem la momentul acesta matematic în play-off, sperăm să terminăm în fruntea clasamentului, după care în semifinale şi finale să scoatem cât mai mult”, a declarat antrenorul Răzvan Leuca.

Astăzi Poli a semnat și cu Balsa Rosogic, atacant mutnenegrean născut în 1996. el a venit în probe încă din luna noiembrie, alături de Stefan Vukoje. Iată celelalte rezultate ale lui Poli din amicale: 7-0 cu CSC Dumbrăvița, 0-0 cu CSM Reșița, 0-0 cu CS Hunedoara șo 4-2 cu Metalurgistul Cugir.

LĂSAȚI UN MESAJ