Poli Timișoara a disputat până acum șapte amicale. Fotbalistele antrenate de Mirel Albon au bifat victorii abia la ultimele două jocuri de verificare.

În primul meci, cu unguroaicele de la ST Mihaly, Poli a pierdut cu 3-1, cu un gol marcat de Andree Șepețan. A urmat alt rezultat negativ, 6-, cu trupa maghiară Labdarugas, cu golurile lui Poli marcate de Dimitra Ivanova și Teodora Meluță. Alb-violetele au avut și un meci de verificare cu Csikszereda, terminat la scorul de 2-2, cu Teodora Meluță și Andreea Șepețan pe lista marcatoarelor. La primul amical cu Banat Girls, timișorencele au cedat cu 4-2, după ce doar Shaira Pera și Emilly Scaramelo au înscris.

Al cincilea joc de verificare a fost cu echipă sârbă, Zanski Klub, terminat cu 2-2, cu Shaira Pera și Dimitra Ivanova ca amrcatoare pentru gruparea bănățeană. După atâtea meciuri fără satisfacție, Poli s-a impus cu 2-0 în fața Vojvodinei Novi Sad, rație reușitelor Shairei Pera și Antoniei Bratu. Revanșa (foto) cu Banat Girls a venit pe Știința, cu 6-3, cu câte două goluri marcate de Roxana Dovîncescu, alte două de Lorena Mihăilesc, Aida Bucșa și Roxana Mirea.

Ultimul amical al lui Poli va fi sâmbătă, cu Sloga Zemun. Trebuie spus că echipa a avut mai multe jucătoare convocate la naționale: Dyana Dawood la Irak, Dimitra Ivanova, la Bulgaria, Teodora Meluță, Antonia Bratu și Claudia Bistrian la România, unde e și timișoreanca Cristina Botojel, acum legitimată la Fortuna Hjorring.

LĂSAȚI UN MESAJ