Poli Timișoara a încheiat la scorul de 0-0 meciul amical jucat pe terenul sintetic de la Reșița, contra localnicie CSM, formație antrenată de Dan Alexa. Aspectul jocului a fos tunul de uzură și luptă, mai atipic pentru un joc din perioadele de pregătire.

Poli este în continuare cu mari probleme de lot, în contextul în care Mera și Zaluschi au coronavirus, iar Rogosic, Erceanu și Bîrnoi sunt și ei accidentați. Primul șut pe poartă a venit în minutul 4, dar Doru Andrei nu l-a putut învinge pe portarul Micu. Reșița a avut și ea ocazii prin Mediop sau Drăghiceanu, tot în prima repriză. La finalul primului mitan, Bocșan a avut o reluare cu capul pe lângă poartă. În a doua repriză, singura ocazie notabilă a fost cea a lui Jorza, în minutul 49, iar apoi, jocul a fost unul de uzură.

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Manolache, Dudea, V. Munteanu, Cioinac, Drăghiceanu, Jorza, Vasluian, Mediop, Breșneni

Au mai intrat: Zimmermann – Rinovecz, Ardei, Derbac, Cristea, Ciobotariu, Sima, Fota, Negru, Aboubakar

Poli Timișoara: Păduraru  – Sofran, Bocşan, Scutaru, Oanea  – D. Andrei , Lazăr, Ignea, Vukoje  – Iamandache, Ursu

Au mai intrat: Devenish-Meares, Plumbuitu, Moțiu, Giosu, Pamfile, D. Radu, Bakoș, Sîntean, Olariu, Gerbi

Alexa a spus că Reșiței i-a fost util meciul, în conetxtul în care echipa trage să promoveze. ”Am fost și eu curios să văd cum arătăm împotriva unei echipe de nivel superior nouă. Am avut momente foarte bune  de joc, am pus probleme, am avut momente în care am controlat jocul. Sunt foarte mulțumit, în primul și în primul rând, pentru că nu e niciun jucător accidentat, iar apoi, ne-am ridicat la nivelul meciului. Am întâlnit un adversar bun, cu jucători cu experiență, care dacă faci greșeli sau dacă nu-l pui sub presiune, îți va pune mari probleme”, a declarat antrenorul Reșiței.

Nicolae Croitoru a spus că pentru Poli meciul a fost util deoarece s-a jucat într-un mod mai apropiat de abordarea unui joc oficial. ”Pot să spun că a fost un amical binevenit, pentru că, ca și condiții de desfășurare, ne-am apropiat de un joc oficial. Am întâlnit un adversar, care chiar dacă evoluează în Liga 3, eu cred că este de un nivel de Liga 2. Pe de altă parte, un joc binevenit pentru că ne-a arătat și nouă anumite lipsuri pe care trebuie să le corectăm în perioada imediat următoare, în așa fel încât începutul de campionat să ne găsească la un nivel bun”, a punctat antrenorul lui Poli.

Poli va juca din nou miercuri, tot în deplasare, la Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ