DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara are din nou meci acasă, cu Juventus București. Anterior acestei partide, cei de la Poli spun că au fost aproape să îi vândă pe Artean și Bîrnoi la Steaua. Oricum, Popa nu e optimist deoarece spune că echipa nu joacă cu determinare și că atacanții nu sunt în formă.

Lotul este valid, dar Popa se plânge de forma slabă a atacanților. ”Este un joc pe care îl așteptăm cu interes fiindcă în ultimele două etape am dezamăgit, chiar și eu am fost dezamăgit de evoluția jucătorilor. Echipa avea altă determinare, altă mobilizare, altă ambiție. Acum văd că nemulțumirea apasă pe umerii lor, cred că din această cauză nu apare rodul muncii, pe care îl așteptăm. Degeaba ne pregătim la antrenamente, dacă nu se vede în joc. Față de jocul cu Astra sigur voi face trei-patru-cinci modificări, pentru că nu am fost mulțumit. Sper că jucătorii să aibă aceeași viziune ca noi. Le-am zis jucătorilor să numai vorbească de bani în vestiar. Cine nu înțelege, înseamnă că nu mai vrea să joace fotbal”, a declarat tehnicianului.

Popa spune că Miguel, Bud și Drăghici nu sunt în formă. Spre deosebire de fani, care vor un joc cu doi atacanți, Popa vrea cu trei fundași centrali. ”Am auzit multe sfaturi că trebuie să jucăm în atac. Pentru mine nu contează câți atacanți pui în teren, dacă joacă adversarul cu patru oameni la marcaj, e ca și cum nu ai avea niciunul. Pe mine mă interesează câți oameni apar în atac, asta e problema, că nu apar. Din păcare niciunul dintre cei trei atacanți nu dau randamentul la care mă așteptam. Am înscris un singur gol, am primit goluri copilărești. Forma sportivă se datorează mai multor aspecte, nu au încredere în ei. Mă gândesc să  duc spre un 3-4-3, sistemul care mie îmi place cel mai mult. Nu am jucători fix pentru aceste sistem, sunt jucători care pot evolua așa, dar nu am destui”, a punctat Popa.

Momentan, Consiliul Local Timișoara nu a votat bani pentru echipă. Popa a lăudat lotul Juventusului. ”I-am văzut, au transferat un jucător străin, internațional georgian. M-a surprins faptul că Craiova a scăpat așa ușor de un jucător precum Măzărache. Am văzut o linie de fund bună, un portar bun. E o echipă periculoasă, cu un sponsor serios, om de calitate, care ne va pune mari probleme dacă nu vom aborda serios jocul”,a mai spus Popa.

Cosmin Bîrnoi spune că nu e dezamăgit că nu s-a transferat la Steaua. ”Sperăm să luăm cele 3 puncte, să ne facem meciul ușor de la început și să facem un meci cât mai bun. Am fost puțin dezamăgit (n.r. pentru ratare imensă, singur cu portarul). La 2-1, poate putem egala, era altceva, poate puteam întoarce rezultatul. Speră să jucăm bine mâine, este o echipă nou-promovată care nu trebuie subestimată. Sunt și ei în foame de puncte. A fost o posibilitate, dar nu s-a făcut transferul la Steaua”, a punctat mijlocașul.

Meciul dintre Poli Timișoara și Juventus începe vineri la ora 18,30 la Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ