Poli Timișoara trece prin vremuri grele, cu un joc prost arătat în primele etape. Acum urmează un alt meci greu pentru echipă, la Galați, cu Oțelul, o nou-promovată foarte în formă. Deși a anunțat că va da jucători afară, Bogdan Andone nu a mai făcut-o.

Din această deplasare va lipsi Alin Igneam suspendat, dar și accidentații Zaluschi și Benzar. Bogdan Andone a subliat atuurile Galațiului, mai ales organizatorice, sublinind, vrând-nevrând, carența majoră de al Poli, adică dezorganizarea majoră. ”O deplasare la o echipă puternică. Chiar dacă e o nou-promovată, e un club sănătos, foarte bine structurat, sunt bine pregătiți, și, din punctul meu de vedere, au șanse reale de a prinde play-off-ul, iar mai departe, să promoveze în Liga 1. O echipă disicplinată, în sotlul lui Dorinel Munteanu, muncitoare, mai ales pe teren propriu. Tocmai de aceea trebuie să ajungem la ora jocului foarte bine pregătiți, să încercăm să punem probleme pe faza ofensivă și să facem un rezultat pozitiv. Din păcate, problema accidentărilor nu ne ocolește. Zalushci și Benzar, din păcate, vor mai lipsi două-trei săptămâni. Va trebui să găsim soluții pe partea ofensivă”, a declarat Andone despre meci.

Antrenorul a explicat că nu poate cristaliza o formulă de bază la echipă, și asta în încurcă foarte mult. Față de sâmbătă, antrenorul pare mai ”liniștit” despre a da afară jucători, mai ales că, din informațiile noastre, cei vizați oricum au refuzta să rezileze. ”Chiar vorbeam cu băieții din staff, cred că nici măcar o dată nu am jucat având tot lotul valid. Mai mereu am avut jucători accidentați, tocmai de aceea am fost nevoit să scnhimb echipe, lucru care nu-mi place deloc. Și sistemul de joc, la fel, cu absențele din cauza cartonașelor roșii luate în meciurile de acasă.  Din păcate, aceste probleme nu se termină. Suntem în continuare în căutarea sistemului potrivit. (n.r. despre decizia de a da afară) Asta este o decizie a clubului, comună din toae punctele de vedere: sportiv, financiar, și ca stratgeie. Vom vedea ce va fi, important e să ne concentrăm pe meciul de sâmbătă”, a mai spus Andone, care sâmbătă era mult mai vehement.

În aceste condiții, la echipă se simte ceva presiune. O recunoaște și Silviu Pană, unul dintre cei mai experimentați jucători din lot. ”O să fie o partidă grea, Oțelul este o echipă foarte bună. M-am uitat la două meciuri ale lor, sunt o echipă agresivă și cu siguranță vom avea un meci dificil Este o presiune într-adevăr, după aceste rezultate negative pe care nu ni le-am dorit. Sperăm de la meciul viitor să facem un joc bun și un rezulat bun și să prindem încredere, pentru că asta en lipsește. Eu m-m acomodat cât de bine am putut. Din păcate, mi-aș fi dorit să joc mai bine și să-mi ajut echipa mai mult”, a declarat Pană.

Meciul de la Galați începe sâmbătă la ora 11,30 și va fi televizat.

1 COMENTARIU

  1. Dacă-i dădea afară cu cine juca…!? Sau a vrut
    să-i sperie crezând ca așa „va produce un soc”, practică des folosită în fotbalul românesc!? Chiar a funcționat, am văzut meciul…, nu mai știau sa bată cornere, dădeau pase la adversar, cred ca mai mult de 5 pase consecutive nu au reușit, în tot meciul… „Descoperirile lui Andone”, vorba comentatorului TV, au demonstrat că sunt de nivelul de la care au venit…, lipsa unui „creier” la mijlocul terenului confirmă jocul slab al echipei făcut și azi…

LĂSAȚI UN MESAJ