Poli Timișoara pleacă deja de astăzi la malul mării, deoarece joacă la Techirghiol cu Unirea Constanța. Adversarul a rămas fără staff, dar Dorin Toma spune că antrenamentele se fac normale. Jucătorul Doru Andrei a vorbit despre perioada cu Dan Alexa ca despre una nefastă, care nu vrea să se mai repete la echipă.

Poliștii fac deplasare cu autocarul, deoarece, din caza că este vară, nu au găsit bilete de avion pentru Constanța. Astfel, deplasarea se face cu escală la București.  În lot sunt și probleme medicale, la Serediuc și Scutaru, căruia i-a recidivat problema medicală. Denis Radu și Daniel Benzar sunt și ei incerți. Dorin Toma a vorbit și despre plecarea antrenorului Ianis Zicu, după ce dobrogenii au rămas și fără George Galamaz și tot staff-ul. ”Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă întâlnim un adversar care în acest început de campionat nu a reușit să facă niciun punct. Schimbările care s-au petrecut în ultima vreme îi vor motiva și mai mult. Au avut creșteri în joc de la meci la meci, meritau cel puțin un punct din jocul de la Cluj. Din păcate, Ianis Zicu nu a mai rezistat să continue, dar acest lucru poate să motivez eși mai mult echipa”, a spus Dorin Toma.

Foarte recent, chiar fostul jucător al lui Poli, Ionuț Cioinac, a vorbit despre incertitudinea de la fosta Farul. Deși tot staff-ul a demisionat după etapa treia, Dorin Toma spune că are informații că antrenamentele nu au fost afectate. ”Din ce știu eu, echipa se antrenează foarte serios. Chiar am discutat cu cineva din anturajul echipei. Se pregătesc, ne așteaptă pe noi, Poli Timișoara, să încerce să intre în ritm. Sunt problemele lor, pe noi nu ne interesează. Ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”, a mai spus antrenorul lui Poli.

De remarcat că după ce Alin Ignea și-a postat recent pe Facebook mesajul că ”Nu mor caii când vor vechi câini”, acum și Doru Andrei, alt jucător ținut pe bancă de fostul antrenor, a spus că perioada acea a fost nefastă pentru vestiar. ”Ne așteaptă un meci dificil, nu luăm în considerare poziția adversarului în clasament. Noi mergem încrezători și să obținem cele 3 puncte. Știți tot ce s-a întâmplat în perioada cu Dan Alexa. Nu vreau să se mai repete. Am trecut printr-o perioadă grea, nu neapărat că meritam să joc cât mai mult”, a declarat Doru Andrei.

Meciul de al Techirghiol începe sâmbătă la roa 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ