DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara și-a prezentat lotul în Piața Sfântu Gheorghe miercuri seara, cu ocazia evenimentului „Ziua Steagului”. Deși nu a fost neapărat o asistență senzațională, antrenorul Bogdan Andone a părut entuziasmat și a spus că viitoarea prezentare ar trebui să se țină la Recaș în cramă.

În Piața sfântu Gheorghe s-au organizat activități pentru copii, s-a vorbit cu fostele glorii (Emerich Dembroschi și Ionel Bungău, trecuți pe la ACS Poli), au fost momente artistice, iar la final, s-a prezentat echipa. Bogdan Andone a spus că a insistat și el pentru eveniment. Poli a foarte mereu foarte preocupată de PR, de multe ori, mai mult decât de fotbal, și așa s-a și retrogradat sezonul trecut. ”E important că s-a realizat acest lucru. E important și pentru club, și pentru echipă, și pentru jucători. Pentru suflarea timișoreană, pentru că știm foarte bine, importantă e e imaginea și urmează un sezon dificil în care suporterii, conducerea clubului și echipa. Ar trebui să fie un tot unitar. O să fie și perioade dificile, și perioade mai bune, important e să mergem înainte, ca să ne putem îndpelini obiectivul propus”, a declarat Bogdan Andone.

La prezentare au asistat 200 de persoane. Câțiva zeci de fani mai înrăiți din galerie au înjurat Steaua și Dinamo. În prima etapă, Poli primește vizita Unirii Constanta, satelitul FCSB-ului. .„Tot sezonul va fi o perioadă dificilă. Tot timpul, în primele meciuri din sezon, până îți găsești ritmul, cadența… Suntem și foarte mulți jucători noi.Antrenor nou. Așa că e foarte important să reușim să ne simțim în teren, în cadrul grupului, pentru că sunt și mulți jucători străini. Important e să câștigăm prima etapă. Acesta e cel mai important lucru, că dacă vor fi și rezultate, cu siguranță lucrurile vor fi mult mmai simple”, a a spus antrenorul.

Altfle, dupăc e ani de zile fani au spus că ”AC Recaș nu e Poli”, Andone spune că vrea ca următoarea prezentare să se facă…în orășelul vinului. ”Chiar am insistat la venirea mea aici, pentru că-mi amintesc perioada de acum 5 ani când acest lucru s-a făcut undeva, cred că la o terasă. A fost foarte multă lume, un entuziasm extraordinar, care s-a transmis echipei și jucătorilor. Tocmai de aceea am insistat să se facă acest lucru. Îmi pare rău că au putut fi alături de noi domnul Drăgan și domnul Ghiță Iova, pentru că ar fi fost foarte bine pentru noi, pentru club și pentru jucători să-i simtă alături de noi și de echipă. Sper ca data viitoare și următoarea prezentare să o facem la Cramele Recaș, la Ghiță Iova acasă și să fie ceva și mai spectaculos”, a mai spus Andone.

Iată lotul prezentat:

Portari: George Isvoranu, Rareș Murariu, Mario Balica

Fundași: Denis Radu, Călin Jurj, Cristian Bocșan, Tudor Moțiu, Cosmin Huminic, Aleksandar Tsvetkov, Gabriele Germinio, Carol Taub, Cătălin Oanea

Mijlocași: Alin Ignea, Adrian Zaluschi, Luciah Gologan, Karlo Plantak, Silviu Pană, Răzvan Milea, Ervin Bakoș, Da Pureca

Atacanți: Marin Mudrazija, Daniel Benzar, Cosmin Bîrnoi, Ionuț Bătănași, Daniel Olariu, Raul Țurcaș

Staff

Antrenor principal: Bogdan Andone

Antrenor secund: Antonio Foale

Antrenor cu portarii: Alessandro Ramella

Preparator fizic: Simone Fornari

Fiziokinetoterapeut: Adrian Rus

Kinetoterapeut: Marius Inciulescu

Magazioner: Bogdan Comănișteanu

Delegat: Ciprian Freanț

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ