După înfrângerea rușinoasă cu Șelimbărul de săptămâna trecută, Poli Timișoara joacă acasă cu FC Brașov, antrenătă în prezent de fostul antrenor al bănățenilor, Dan Alexa. Deoarece echipa nu merge deloc bine, actualul antrenor Bogdan Andone amenință că va da afară jucători.

Deși în vară au plecat 17 jucători, cu acceptul său majoritatea, și au fost aduși alții agreați de el, Andone spune că echipa nu e așa cum o vrea el. De aceea, dacă lucrurile vor merge tot prost, spune că se vor rezilia contracte. ”E un meci important. Toate sunt importante, dar, având în vedere ultimul nostru rezultat, care a fost unul rușinos, meciul de mâine devine cu atât mai important. Vreau să văd mai multă atitudine la băieți, să-i văd mai determinați, mai agresivi și conștienți pentru echipă și clubul la care joacă. A fost o săptămânp delicată. E normal ca după rezultatul de etapa trecută este o anumită presiune. Jucătorii trebuie să se concentreze. Pretențiile pe care le am și eu ca antrenor și clubul cer de la ei o altă abordare, o altă determinate. Iar cei care vom vedea în meciurile următoare că nu vor înțelege ceea ce ne dorim, cu ei vom ajunge la o discuție serioasă și chiar la despărțire. Chiar cu riscul de nu  mai avea timp și buget de a aduce alți jucători”, spune Andone.

Poli are multe absențe, căci accidentații nu-și revin, iar Andone spune că și alți au probleme, pe care nu a vrut să-i nominalizeze. Oanea va fi suspendat la acest meci. Andone consideră că faptul că adversarul e Alexa nu aduce neapărat o presiune mare, dar spune că Brașov e favorită sâmbătă. ”Putem spune și acest lucru, pentru că Dan Alexa cunoaște bine clubul, echipa, orașul și este un antrenor foarte bun. Vine Brașovul, echipă cu care s-a jucat barajul în primăvară. E normal ca meciul să aibă o încărcătură aparte față de un meci normal de campionat. Dar, cum le-am spus băieților, noi trebuie să fim concentrați pe ceea ce avem noi de făcut. Chiar dacă mâine, din punctul meu de vedere, pornim cu șansa a doua, având în vedere ultimele rezultate dintre cele două echipe”, a mai spus Andone.

În momentele dificile, de obicei, vorbesc jucătorii reprezentativi. Poli l-a adus însă la cofnerință pe Dan Pureca, un copil de doar 16 ani. ”Ne dorim să câștigăm meciurile, fiecare în parte, să facem cât mai multe puncte și să aducem Poli acolo unde îi e locul. Nu trebuie să avem rezultate ca cle de săptămâna trecută. E o rușine să încasăm patru goluri și sper să nu se mai întâmple așa ceva, să avem altă atitudine. Ne dorim să câștigăm meciul. Atmosfera e relativ bună după meciul trecut”, a spus Pureca.

Meciul se va juca pe Știința de la ora 11, deoarece este televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ