DISTRIBUIȚI

De azi, ASU Poli e în cantonament pe plan local Timișoara. În afară de nou-veniții Zaluschi și Bîrnoi, perspective de transfer au  alți jucători, iar Claudiu Pamfile a semnat și el pentru a rămâne cu alb-violeții.

Sunt cu perspective să rămână Samuel Costea, de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Roberto Hațeha, american de la FC Nurnberg, Robert Popeț, ce aparține de Dumbrăvița, portarul Harrison Devenish-Meares de la Rapid sau Tudor Năstase, de la Sporting Liești. Iată lotul: George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Robert Popeţ (portari); Călin Jurj, Denis Radu, Nicolae Sofran, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Tudor Năstase, Roberto Haţegan, Alin Ignea, Doru Andrei, Adrian Zaluschi, Romario Rus, Samuel Costea, Mircea Axente, Cosmin Bîrnoi, Alin Manea, Luchian Gologan, Alexandru Gaşpar, Robert Ehling (jucători de câmp).

Dorin Toma a precizat clar că mai așteaptă transferuri. ”Am ales să mai ţinem câţiva jucători sub observaţie. E o perioadă mult mai plăcută decât perioada de iarnă. Ţinând cont că terenurile sunt mult mai bune. E o pregătire centralizată bazată şi pe partea fizică, dar mai mult pe partea tehnico-tactică. Vrem să introducem în principiile noastre de joc, cât mai repede, componenţii noi pe care-i aducem la echipă. Şi vrem să aducem jucătorii care se pliază exact pe principiile noastre de joc”, a spus Dorin Toma.

Dintre jucătorii la final de contract, doar Claudiu Pamfile a fost convins să rămână, și a semnat pe doi ani. Fundașul stânga are 24 de ani și a venit vara rtecută de la Hermannstadt. ”E un grup de băieţi foarte special pentru mine. Chiar m-am simţit foarte bine aici şi am ales să mai rămân la Politehnica. Anul trecut, fiind pandemia şi toate problemele conexe, nu am avut ocazia să jucăm cu suporteri în tribună, sperăm ca de anul acesta să fie acolo şi să ne ajute. Vă daţi seama că ne dorim cu toţii iarăşi o intrare în play-off şi, de ce nu, promovarea!”, a declarat Pamfile.

Pe perioada cantonamentului, Poli va juca și în deplasare, sâmbătă, la CSM Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ