În weekend, forțele de ordine au făcut ample acțiuni nocturne la Timișoara și Lugoj. De data aceasta s-au dat mai puține amenzi însă, ci mai mult s-a făcut o acțiune de informare a șoferilor.

Acțiunea a avut loc sâmbătă între orele 20-24 la Timișoara, iar la Lugoj, în același interval orar, duminică. Șoferilor li s-a pus în vedere că de acum încolo, cei ce fac accidente mortale și se aflau la volan fără permis, erau beți sau drogați, vor face direct închisoare cu executare. tinerilor li s-au arătat stările ce le pot avea cu ajutorul ochelarilor de droguri și alcool, ce simulează eefctele consumului substanțelor, dar și laboratorul de educaței rutieră.

110 persoane au fost testate cu etilotestul, iar 50 cu drugtestul. S-au dat 35 de amenzi, dar pentru alte abateri. La acțiuni au participat  polițiști ai Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, polițiști ai Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara .

LĂSAȚI UN MESAJ