Suntem în preajma sărbătoririi Crăciunului, perioada faptelor bune. Duminica viitoare, la sediul Direcției Poliție Locale va avea loc un concert caritabil, pentru un student diagnosticat cu cancer.

Cătălin Dumitru Sanda a primit un diagnostic crunt: tumoare de glanda pineală. El trebuie să se opereze cât mai rapid. Tânărul este student la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara (fosta Agronomie). Deoarece Direcția Poliției Locale Timișoara are un parteneriat cu universitatea, instituția organizează un concert caritabil, alături de Departamentul Cultural de la instituția de învățământ superior.

Vor cânta:  Grupul vocal al Poliției Locale Timișoara; Akademika Banat Chorus;  Akademika Banat ,,Tinerii de foc” – Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I ” din Timișoara; Grupul vocal Music Bliss , din cadrul Liceului de Artă ,,Ion Vidu „;  Ingrid Nicolaescu; Lucian Oros; Efraim Ghiman; Rodica Pâslari Canțîr; Alexandra Trif; Alexandra Vanc; Aurelian Goia.

Concertul va avea loc la sediul Poliției Locale Timișoara, duminică, 18 decembrie, de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ