DISTRIBUIȚI

În județul Timiș se dau amenzi zilnic de câteva zile, fie pentru cei care nu respectă regimul de autoizolare, fie pentru cei care nu respectă restricțiile de circulație impuse de cele două Ordonanțe Militare. Joi, s-au dat multe amenzi, atât de către Poliție, Poliția Locală, Jandarmerie și Gruparea Mobilă de Jandarmi.

În ceea ce privește carantina și autoziolarea, joi, 26 martie, Poliția și Poliția Locală au verificat 2107 persoane, în 1220 de locații. ”Au fost identificate 2 persoane care nu respectau măsurile de izolare, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de  6000 de lei”, se arată în comunicatul Prefecturii Timiș. Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș a verificat 29 de locații, din același motiv, iar jandarmii nu au prins pe nimeni care nu respecta regulile.

Amenzi s-au dat și pentru restricțiile impuse de ordonanțele militare. Polițiștii timișeni au dat 457 de amenzi, în valoare de 640.340 de lei . Cei de la IJJ Timiș au dat 35 de amenzi, în valoare de 2.800 de lei. De asemenea, Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara a dat, ieri 47 de amenzi în valoare de 11.750 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ