De la drumul până la cazinoul fizic sau din clipa în care un jucător de Blackjack pornește aplicația cazinoului său preferat, toate șansele din univers conlucrează pentru ca acesta să aibă parte de o sesiune relaxantă, plină de câștiguri, unde să nu întâmpine nicio problemă și care atunci când se va finaliza, măcar să nu îl afle pe jucător în pierdere. Pentru a putea garanta succesul unei sesiuni de gambling și mai ales de Blackjack, nu te poți baza doar pe noroc și soartă. Trebuie să acorzi puțină atenție și acelor detalii importante și mici care te ajută să ai succes în sesiune, strategiilor și să ții cont de sfaturile specialiștilor. În acest articol îți vorbim despre cum poți face profit la Blackjack ținând cont de câteva sugestii și sfaturi din comunitate.

Număratul cărților

Este la fel de important să știi că există jucători care din sesiunile lor de Blackjack reușesc să își crească suma de intrare cu de până la 10x. Și deși pare imposibil, explicația este una simplă. Așa cum ierarhia mainilor la Poker îți oferă informații despre care sunt cei care au câștigat masa în runda respectivă, există și la Blackjack un set de reguli pe care le putem urmări pentru a ne da seama care este cel mai important aspect care delimitează clar șansele de câștig standard și șansele de câștig ceva mai crescute. Iar pentru a oferi un bun exemplu, ne vom raporta la o strategie foarte cunoscută folosită zilnic în Blackjack, adică număratul cărților.

Număratul cărților la Blackjack nu mai este de foarte mult timp un subiect taboo și ar trebui să poți decide singur cât de important este ca într-un joc de noroc să poți avea șanse chiar și cu 0.1% mai mari decât restul, dar și de cât dealerul. Număratul cărților poate fi acum învățat din online, din cărți, de pe website-uri de nișă și chiar de la pariori profesioniști care au făcut foarte mulți bani cu această metodă. Din păcate, atunci când numeri cărți la Blackjack nu îți crești șansele de câștig până la 100%. Dar cu siguranță dacă vei juca mai multe runde, vei câștiga câteva procente care contează enorm, iar asta se va simți imediat.

Atunci când numeri cărți la Blackjack trebuie să ții cont de mai mulți factori de joc. Nu orice strategie de numărat cărți funcționează la fel și pentru toate tipurile de joc de Blackjack. Trebuie să fii atent și să alegi să numeri cărți într-un anumit fel, doar la jocurile de Blackjack potrivite. Aceste informații sunt și ele disponibile în locurile unde jucătorii învață să numere cărți. Dar pentru că nu putem să te învățăm în câteva rânduri cum să numeri cărți, vom încheia prin a-ți transmite că acest lucru este posibil și că tot ce trebuie să faci este să vrei.

Alte sfaturi pentru Blackjack

Dacă aplici o strategie foarte bună de numărat cărți, trebuie să înțelegi că și deciziile pe care le iei în urma număratului sunt extrem de importante. Fiecare mână pe care o ai și o joci îți oferă o informație pe care trebuie să o procesezi aproape instantaneu. Îți vom da câteva exemple pentru a înțelege despre ce este vorba. Știi deja că în Blackjack, poți lua trei decizii în baza a trei acțiuni, la fiecare mână pe care o joci. Poți alege să Stai, să Tragi carte sau să faci Double. Iar în funcție de cărțile tale și cartea dealerului, tu trebuie să știi care este cea mai potrivită acțiune pe care o poți lua.

De exemplu, tabelul pentru strategia de bază din Blackjack spune că dacă tu ai în mână o valoare totală de 8, iar cartea pe care o poți vedea la dealer este 2, ești obligat să tragi. Iar tabelul conține peste o sută de mâini diferite și de decizii ce trebuiesc luate în funcție de fiecare dintre valorile pe care mâinile tale și ale dealerului le au.

Poți face profit?

Avem un răspuns foarte bun pentru această întrebare și este posibil să nu sune foarte bine pentru unii dintre jucători. Dacă tu ți-ai propus ca în sesiunea ta de Blackjack să ieși pe profit cu 50 RON, iar acești 50% au fost obținuți chiar din prima mână, în 2 minute, tu ar trebui să te ridici de la masă și să pleci.

Dacă reușești să pleci când ești în profit, înseamnă că sesiunea ta de Blackjack a fost profitabilă, dar depinde numai de tine cum alegi să iei deciziile de încheiere a sesiunilor de Blackjack. Dar pentru a răspunde și subiectiv la întrebare, strategiile de numărat cărți și deciziile bune pe care le vei lua în funcție de cărțile tale te vor ajuta să faci profit.

Concluzie

Acestea sunt cele mai importante sfaturi pe care ți le putem oferi pentru rundele tale de Blackjack. Ia mereu deciziile potrivite și calculează fiecare mână prin care treci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ