Luni, 26 septembrie, la Timișoara se va juca, în premieră națională spectacolul ”Și cu pisica ce-ați făcut?”. Biletele sunt puse deja în vânzare.

Regia îi aparține Liei Bugnar, care încearcă să reinterpreteze o poveste clasică, deoarece tot ea a scris și scenariul: există o mătușă bogată și un nepot avid de jocuri de noroc și care, desigur, vrea banii femeii. ”O comedie plină de răsturnări de situație și care, până în ultimul moment, ia spectatorul prin surprindere, îl trece prin toate stările de la râs la emoție fără niciun fel de avertisment, oferindu-i o oră jumătate  care zboară pe nerăsuflate. O comedie făcută între actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului”, promit organizatorii.

Distribuția este una cu nume atât consacrate, dar și mai noi pentru teatrul românesc. Rodica Mandache, Marius Manole, Maria Buza, Medeea Marinescu, Anghel Damian si Lia Bugnar. Mădălina Marinescu a semnat scenografia. Spectacolul se va juca în premieră națională, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara. Biletele se găsesc la Agenția Operei timișorene și online, pe ticketstore.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ