Sorin Șipoș, cel despre care gurile rele spun că este omul lui Cătălin Drulă, a câștigat alegeril pentru funcția de președinte al organizației municipale a USR-PLUS Timișoara. Contracandidatul său a fost Mircea Vancia, provenit din PLUS.

Șipoș provine din USR și a coordonat campania electorală a lui Dominic Fritz pentru primăria timișoreană. El a obținut 60% dintre voturile exprimate ale celor din organizația Timișoara. Firește, Șipoș, despre care se spune că are șanse să fie viitorul director al Aeroportului Internațional „Henri Coandă”, a fost lăudat de Fritz. ”Sorin Șipoș este un om care unește, care ce spune face. Am încredere că va reuși să construiască o filială locală ce va fi un model de organizare, modernă și aproape de timisoreni, va ridica standardele în politica locală și va fi un aliat pentru administrație”, a declarat Dominic Fritz.

Vicepreședinții aleși sunt, în ordinea numărului de voturi obținute, Vlad Boldura, Răzvan Stana, Rodica Militaru, Răzvan Negrișanu, Mihaela Rusu, unul dintre membri fondatori ai USR și Raul Olajos, președintele grupului USRPLUS din Consiliul Județean. În Biroul Local au mai intrat Ovidiu Merean, Andrei Meșter, Paula Romocean, Emanuel David, Raluca Buhaș, Patricia Blidariu, Alexander Bran și Cătălina Jahn.

Alegerile au început de joi. Au fost chemați la vot 1050 membri ai USR-PLUS Timișoara.

foto: timis.usr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ