DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a scos la concurs, vineri, 18 august, 35 de posturi . Dintre acestea  34 sunt disponibile în sistemul local de creșe. Creșele din Timișoara au referințe bune din partea părinților care le aleg cu încredere, unii chiar după ce au făcut comparația cu creșele private. Din păcate în creșele de stat din Timișoara se plătește conform legii, nu la fel de bine ca în sistemul privat. Este o lipsă acută de personal specializat, dar și de personal auxiliar, necesar la bucătărie, curățenie, etc.  Primăria Timișoara a mai încercat de două ori până acum, anul acesta, să atragă personalul necesar, dar fără succes.

Posturile scoase la concurs sunt următoarele:

asistent medical (4 posturi)  la Serviciul Public Creşe Timişoara;( studii medii şi/sau postliceale absolvite cu diplomă asistenţă medicală; cunoştinţe de operare calculator MsOffice, nivel mediu).

muncitor calificat – bucătar (5 posturi) la Serviciul Public Creşe Timişoara (studii medii sau generale absolvite cu diplomă;cunoştinţe de operare calculator MsOffice – nivel mediu).

muncitor necalificat (7 posturi) la Serviciul Public Creşe Timişoara(studii medii sau generale absolvite cu diplomă; cunoştinţe de operare calculator MsOffice – nivel mediu);

educator puericultor (10 posturi) la Serviciul Public Creşe (studii medii absolvite cu diplomă; curs de educator puericultor; cunoştinţe de operare calculator MsOffice – nivel mediu);

îngrijitor (8 posturi) la Serviciul Public Creşe (studii generale absolvite cu diplomă);

inspector de specialitate, gradul II la Compartimentul Monitorizare Trafic (studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă specializarea ştiinţe inginereşti; cunoştinţe de operare calculator MsOffice – nivel mediu).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

09 septembrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;

12 septembrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Timișoara, din bd C.D. Loga, nr.1, telefon 0256/408.352.

LĂSAȚI UN MESAJ