DISTRIBUIȚI

Departamentul de Comunicare din Primăria Municipiului Timișoara e folosit tot mai mult ca un aparat de propagandă, doar ca să arate ca instituția mucnește, cu comunicate de presă tot mai incomplete. Instituția anunță că se va restricționa traficul pe strada 1 Decembrie 1918, dar nu precizează nimic clar pe subiect!

Primăria transmite doar că ”este în plan” o intervenței majoră pe strada 1 Decembrie 1918, care se va face etapizat, pe porțiunea dintre Piața Nicolae Bălcescu și Calea Stan Vidrighin, care și ea va intra în lucru în curând, într-un proiect similar cu cel de pe Bulevardul Cetății. Se spune doar că lucrarea de pe 1 Decembrie 1918 o va face Societatea de Drumuri Municipale și va implica decaparea și înlocuirea asfaltului, atât pe porțiunea cu liniile de tramvai, dar și pe banda pentru mașini. Așadar, va fi vorba și de perioade când nu se va putea circula, care rămân, deocamdată, o necunoscută!

Altfel, SDM face reparații la carosabile, trotuare și amenajează parcări. Se pregătește o parcare cu 60 de locuri pe strada Miloia, în Calea Șagului. Zilele acestea s-au făcut săpăturile, s-au pus bordurile și început turnarea aflatului. Alte străzi pe care se mai lucrează sunt: Intrarea Vega (carosabil, trotuar); Strada Eugen Cuteanu (carosabil și trotuar); Strada Martir Anton Florian (carosabil și trotuar); Strada Martir Ovidiu Munteanu (carosabil și trotuar); Strada Înfrățirii și Strada Virtuții (carosabil); Strada Pop de Băsești (carosabil).

Mai spunem că după inagurarea Cinematografului Victoria și numirea noului șef la Poliția Locală, Dominic fritz reia politica de a se ascunde de presă, fără a ține conferința săptămânală de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ