DISTRIBUIȚI

Consilierii loclai USR vor să interzică hrănitul animalelor în oraș, dar să anuleze acordul vecinilor pentru a deține animale de companie și să permită intrarea cu acestea în mijloacele de transport public. Propunerile de HCL, destul de controversate, vor fi supuse unei dezbateri publice.

Dezbaterea e programată ulni, 26 aprilie, de la ora 17. se pun în discuție: 1.Proiect de hotărâre pentru completarea și modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.371/2007 privind constatarea și sancționarea contravențiilor pe teritoriul Municipiului Timișoara – capitolul IV, articolul 21, aliniatul (1), punctele c) și o);2.Proiect de hotărâre pentru adoptarea Regulamentului privind deținerea animalelor de companie și accesul persoanelor însoțite de animale de companie în Municipiul Timișoara. Dezbaterea va avea loc pe platforma Zoom.

Propunerile, sugestiile, opiniile, dar și cererile de înscriere se trimit la adresa camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 23.04.2021, ora 1200. Cei care doresc să participe trebuie să anunțe ce opini au de prezentat și să precizeze numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.. Este permisă luare cuvântului doar pe subiectul dezbaterii publice și fiecare participant are alocate trei minute maximum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ