DISTRIBUIȚI

Autoritățile locale doresc ca pe malurile Beăgi, din Fabric până în zona centrală, să existe piste de biciclete care trec pe sub podurile de peste Bega. În acest sens, se organizează o licitație pentru realizarea unui studiu de fezabilitate. Ocazie pentru o nouă ocazie de gafă a useristului Ruben Lațcău, atribuită echipei de comunicare.

Traseul pentru acest viitor traseu este de la Podul Dacilor, din Piața Badea Cârțan și până la Podul Mitropolit Andrei Șaguna. S-a lansat licitația pentru viitorul contract de  servicii de proiectare care cuprind: elaborarea expertizei tehnice asupra podurilor; elaborarea Studiului de Fezabilitate (inclusiv studiu topografic, studiu geotehnic, documentații cadastrale, etc.) şi a documentațiilor pentru obţinerea tuturor acordurilor şi avizelor pentru Certificatul de Urbanism, asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata de derulare a procedurii de atribuire a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor. Valoarea totală estimată fără TVA este de 83.500 lei. Durata contractului este de 60 de zile. Termenul de depunere a ofertelor este 26 august 2021, ora 15.

În ”vâltoare” entuziasmului velo, ori vicele Ruben Lațcău, a conjugat greșit verbul „a trebui”, ori echipa de comunicare a comis-o grav, cert e că primăria a trimis un citat cu o eroare gramaticală mare atribuită useristului.  ”Realizarea unui sistem coerent și integrat de piste de biciclete în municipiu este un obiectiv al Primăriei Timișoara, deoarece încă nu există o continuitate între toate traseele de biciclete. Sunt multe lucruri care trebuiesc (n.r. corect ste este ”trebuie”) făcute ca sistemul velo să fie îmbunătățit și extins, iar trecerile pe sub poduri sunt dintre cele mai dificile lucruri, tocmai de aceea începem cu acestea”, a spus Lațcău. De precizat că Lațcău are o consilieră pe comunciare, Anca Nistor, adusă din mediul corporatrist. De când a venit Nistor, comunciatele ajung la presă incomplete și la ore foarte târzii. Ținute mult în ”cuptor”, tot scapă cu greșeli.

Primăria a trimis la atenționare publicației noastre și un comunicat corectat. Departamentul de comunicare și-a asumat eroarea.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ