După o perioadă de liniște, SCM Timișoara a anunțat primul transfer. Croatul Josip Bilinovac a semnat cu echipa pregătită de Dragan Petricevic.

Baschetbalisutl poate evolua pe pozițiile 1 și 2 și are 33 de ani. În ultimele două sezoane, Bilonovac a jucat pentru Rapid București. În campionatul recent încheiat, Bilinovac a jucat 28 de partid și a avut medii de  8,0 puncte, 2,0 recuperări . și 1,7 pase decisive. „Este o plăcere să vin la Timișoara! Am făcut-o în calitate de adversar când am jucat la Rapid și mi-a plăcut ce am văzut aici. Îi știu pe jucători, am o legătură bună cu Nikola Gajić și cu antrenorul Dragan Petričević, a fost o onoare să mă sune și să mă cheme să joc la Timișoara. Abia aștept să vin și să începem să ne antrenăm și să jucăm”, a declarat jucătorul.

În cariera sa, jucătorul născut la Mostar, în Bosnia – Herțegovina actuală, a jucat la Siroki Brijeg, în țara natală Trefl Sopot, în Polonia, Jolly Sibenik și Cibona Zagreb, în Croația, dar și la  UJAP Quimper, în liga secundă franceză. Deocamdată, SCM Timișoara nu a anunțat și cine rămâne din sezonul trecut, dar nici plecările. Înainte de jocurile cu Vâlcea, reaminim, au plecat Tireek Scott-Grayson și Antonio Năsturescu.

foto: quimper.maville.com

LĂSAȚI UN MESAJ