DISTRIBUIȚI

Lucrările celor de la Aquatim la repoziționarea conductei din Moșnița, dar și spălările rețeleid e distribuție continuă. Din acest motiv, se va opri apa sau va fi o presiune scăzută.

Luni, se va repoziționa conducta DN 315mm în apropierea canalului betonat la Moșnița, în contextul lărgirii la patru benzi a drumului de legătură cu Timișoara. Între orele 8-17 va fi oprită apa în Moșnița Nouă și Moșnița Veche. Apa va fi oprită luni, între orele 9-15 în Banloc și Voiteg, pentru spălarea rețelei de distribuție. Din același motiv, luni, între orele 8-16, nu va fi apă nici la Fărășești, în comuna Pietroasa. Tot în 7 iunie, la Dragșina, presiunea apei va fi scăzută, în intervalul orar 8-12.

Rețeaua de apă se spală și la Sânnicolau Mare, astfel că presiunea va fi scăzută între 7-11, între orele 9-15. În același interval orar, luni și marți, se va întrerupe furnizarea apei la Ivanda. La reluarea alimentării normale, apa poate fi tulbure. Consumatorilor li se recomandă să aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice, dar și să-și stocheze o cantitate suficientă pentru necesitățile menajere.

LĂSAȚI UN MESAJ