DISTRIBUIȚI

Aquatim continuă lucrările de relocare a conductelor unde s-au făcut investiții, dar și spălarea rețelelor de distribuție. Mâine se va lua apa pe mai multe străzi din Moșnița Nouă, iar timp de două zile, la Boldur presiune ava fi scăzută.

La Moșnița Nouă se va reloca mâine conducta DN 125mm. Lucrarea e necesară în contextul în care drumul județean 592 este într-un proces de modernizare, care va duce la extinderea la patru benzi. Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 9-15 pe următoarele străzi: Principală (între nr. 130 și nr. 155), Basmului, Calea Moșnița Veche, Bicaz, Agricultorilor, Școlii, Câmpului, Flamingo, Egretei, Lișiței și Berzei.

Mâine, 28 aprilie, dar și joi, 29 aprilie, la Boldur va fi presiunea scăzută la apă, deoarece se va face spălarea rețelei de distribuție în intervalul orar 9-13. La reluarea alimentării normale, este posibil ca apa să fie tulbure. Consumatorilor li se recomandă aă aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice și să-și stocheze necesarul de apă pentru activități menajere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ