DISTRIBUIȚI

Aquatim va întrerupe furnizarea apei luni, 31 mai, pe mai multe străzi din Moșnița Nouă, pentru continuarea relocării conductelor. de asemenea, nu va fi apă nici la balinț, unde se spală rețeaua de distribuție.

În contextul lărgirii la 4 benzi a drumului ce leagă Moșnița Nouă de Timișoara, luni se va reloca conducta DN 315mm  în apropiere de Casa Otniel. Între orele 8-16 vor rămâne fără apă rece locuitorii de pe străzile Țarcu, Căliman, Ciucaș, Fecioarei, Zimand, iar pe străzile Bâlea, Primăriei, Sfânta Ana, Bicaz, Dr. Dumitru Cristea, Sânziana, Grânelor. De asemenea, În Moșnița Veche, presiune va fi redusă.

Tot luni, 31 mai, Aquatim va face spălarea și dezinfectarea rețelei de distribuție și a rezervorului de apă din comuna Balinț. Se va opri apa între orele 8-16 în localitățile Balinț, Bodo, Fădimac și Târgoviște. La reluarea alimentării normale, apa poate fi tulbure. Consumatorilor li se recomandă să aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice, dar și să-și stocheze o cantitate suficientă pentru necsitățile menajere

LĂSAȚI UN MESAJ