Aquatim anunță că va întrerupe miercuri apa în zona de nord-est a Timișoarei, în Ciacova, dar și la Pădureni. Se fac lucrări la avari, dar se spală și rețele de distribuție.

La Timișoara, este vorba de remedierea unei avarii pe străzile Avram Imbroane și Dobrogea, de lângă Muzeul Satului. Din acest motiv, se va întrerupe furnizarea apei între orele 10-14, pe străzile: Avram Imbroane, Dobrogea, Măcin, Babadag, dar și la Continental, TRW, Prompt, Punctul termic, Muzeul Satului, Grădina Zoologică și Liceul Silvic.

La Ciacova se va anula un tronson de conducte vechi de lângă Cula turcească, aflată într-un proces de reabilitare Lucrarea o face firma ce are contract cu primăria orașului, iar apa se va opri între orele 9-15. De asemenea, miercuri, joi și vineri, între orele 9-15, se va opri furnizarea apei la Pădureni, pentru spălarea rețelei de distribuție.

Tot miercuri, între orele 8-13, la Jena și Știuca, presiunea apei va fi scăzută. La finalizarea lucrărilor, apa poate fi tulbure, pentru scurtă durată. Consumatorilor li se recomandă să evite utilizarea în scopuri casnice, până se limpezește, dar și să-ți stocheze apa necesare pentru nevoiele menajere.

LĂSAȚI UN MESAJ