DISTRIBUIȚI

Profesoara de istorie Adriana Bălaj, care predă la trei instituții de învățământ din Timișoara, este implicată într-un proiect unic în România. Joia aceasta, alături de un alt profesor, ea va susține o lecție multidisciplinară, chiar de la ruinele legendarei Cetăți Troia.

Mai precis, în cadrul proiectului ”Educația la înălțime”, Adriana Bălaj, alături de profesorul Marcel Bartic, vor susține o lecței multidisciplinară de la Troia, de pe teritoriul Turciei actuale. Cei doi vor fi filmați inclusiv cu drona, așa cum până acum s-a mai întâmplat în cadrul proiectului, care până acum a mai avut prezentate 15 astfel de locuri din România.  Adriana Bălaj este profesoara care a primit titlul de ”profesor Merito” și predă în Timișoara la Școala Gimnazială nr. 1, cu tot cu ore la structura arondată Școala Gimnazială nr. 4, dar și la Școala Babel.

Adriana Bălaj s-a mai remarcat cu o pagina de Facebook care se bucură de succes, ”History made fun”. Profesoara este originară din Cărpiniș și a predat în mai multe unități de învățământ din județ, dar și din Timișoara. Lecția despre Troia va putea fi urmărită joi, 18, noiembrie, de la ora 11, pe Canalul de Youtube ”Educația la înălțime”. Iată promo-ul pentru eveniment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ