DISTRIBUIȚI

Profesorul universitar Claudiu-Tiberiu Albulescu de la Universitatea Politehnica din Timișoara a fost ales în conducerea prestigioasei organizații INFER. Anul viitor, el va găzdui în oraș o conferință a organizației.

Claudiu Albulescu este cadru didactic la Facultatatea de Management în Producție și Transporturi și a fost ales recent în board-ul International Network for Economic Research, asociație internațională în domeniul științelor economic,e cu sediul în Germania. În perioada 8-10 iunie 2022, Albulescu va organiza la Timișoara a 24-a conferință anuală INFER, chiar la Universitatea Politehnică din Timișoara. Este pentru prima dată când evenimentul se va organiza într-o țară din Europa Centrală sau de Est și sunt așteptați speakeri precum  profesorii Nicholas Apergis (University of Piraeus, Grecia), Lawrence J. Christiano (Northwestern University, Statele Unite) și Yoto Yotov (Drexel University, Statele Unite).

Albulescu este membru al INFER din anul 2008. În această perioadă el a organizat deja două workshopuri de cercetare la UPT sub egida organizației pe teme din domeniile macroeconomiei financiare și economiei mediului și resurselor. INFER  a fost înființaăt în anii ’90 și are sute de membri de pe toate continentele. . Scopul organizației este acela de a facilita colaborările în materie de cercetare pe toate domeniile economice, de a organiza evenimente științifice, de a oferi posibilități de diseminare a rezultatelor cercetării și de a deveni un partener de promovare a marilor proiecte de cercetare. Universitățile și centrele de cercetare pot deveni membri instituționali INFER.

LĂSAȚI UN MESAJ