DISTRIBUIȚI

O serie de programe de masterat ale Universitatăă de Vest din Timișoara sunt prezente în clasamentul internațional Best Masters, al Educational, realizat pentru 2021. Este vorba de trei programe de la Facultatea de Economie și Administrarea a Afacerilor.

Masteratele incluse în clasament sunt: Managementul resurselor umane (FEAA) – clasat pe locul 8 în Europa de Est în secțiunea „Resurse Umane”; Administrarea afacerilor în turism și industria ospitalității (FEAA) – clasat pe locul 31 în secțiunea „Managementul ospitalității”, la nivel mondial; International Corporate Finance (FEAA) – clasat pe locul 30 în secțiunea „Corporate Finance”, Europa de Est. ”Best Masters este astăzi singurul clasament internațional care evaluează programele MBA și de masterat în mod individual, comparându-le și ierarhizându-le, fiind un clasament extrem de selectiv, bazat pe o analiză a ofertelor  educaționale din 4000 de instituții școlare și universitare, situate în 154 de țări. Ne bucurăm pentru recunoașterea unora dintre masteratele noastre de primă linie, care au evoluat și s-au remarcat în ultimii ani, mai ales în cadrul acestei competiții de nivel înalt”, spune rectorul Marilen Pirtea.

Clasamentul Best Masters ține cont de următoarele criterii: Notorietății programelor de studii de masterat, mai ales în procesele de recrutare realizate de de companii în raport cu absolvenții;Plasării absolvenților în piața muncii, prin calitatea locurilor de muncă accesate; Satisfacției cursanților și absolvenților față de conținuturile și desfășurarea programelor de masterat evaluate.

LĂSAȚI UN MESAJ