DISTRIBUIȚI

De când a venit Mihai Ritivoiu la conducerea Instituției Prefectului Timiș, toată comunicarea e centratată în jurul pesedistului, care pozează într-un fel de Mesia pe orice subiect. Comunicatele de presă au dispărut aproape total, iar programul Zilei Drapelului a fost comunicat în același stil, la capitolul ”și altele”, dacă nu e despre ilustrul social-democrat.

De altfel, la Ziua Eroilor, Ritivoiu nu s-a deranjat să participe, ci l-a trimis pe subprefectul Sorin Ionescu, de formație profesională profesor de istorie. Dacă pe vremea altor prefecți, indiferent de partid, fie că a fost vorba de Zoltan Nemeth (USRPLUS), Ovidiu Drăgănescu (PNL), Liliana Oneț (PNL) sau Eva Andreaș (PSD), întotdeauna când erau manifestări cu ceremoniale militare și religioase, programul se transmitea din timp presei, ca cetățenii care doresc să asiste să afle, acum, Instituția Prefectului Timiș a trimis programul vineri seara, la ora 20, mass-mediei, și nici măcar nu s-a putut în format Word, ci cu o….poză.

Altfel, comunicatele de presă aproape că au dispărut de la instituție, iar singura modalitate de comunicare este cu linkuri trimise pe WhatasApp ziariștilor, cu postări pe Facebook ale prefectului, ahtiat după likeuri cel puțin la fel de mult ca și cel pe care l-a criticat ani de zile, Nicolae Robu, care spre deosebire de Ritivoiu a fost votat, și nu numit politic în funcție. De altfel, Instituția Prefectului Timiș a devenit, aparent, o anexă a prefectului, (mult prea)  disperat în perspectiva anului 2024.

Nu intrăm în detaliu despre respectul cuvenit tricolorului, căci am putea scrie un eseu. Timișplus va publica programul exact așa cum a binevoit Instituția Prefectului Timiș, plătită din bani publici, să-l trimită mass-mediei, adică, în format de poză:

 

LĂSAȚI UN MESAJ