DISTRIBUIȚI

De săptămâna trecută, în holul bibliotecii Universității Politehnice din Timișoara sunt expuse proiectele realizate de studenții de anul I de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism. Este vorba de proiectele realizate la specializarea Mobilier și Amenajări Interioare.

S-a pornit de la ideea reamanării unui spațiu de maximum 45 de metri pătrați, din zona centrală a orașului, într-o clădire istorică. Studenții aveau de reamanajat un spațiu multifuncțional pentru două persoane, iar tinerii au putut alege profilul locației. Astfel, s-au făcut proiecte pentru spații precum un atelier de croitorie, dar și un spațiu pentru un cuplu care așteaptă un copil.

Proiectele sunt rezultatele muncii de un semestru a bobocilor,sub coordonarea profesorilor Andreea Anghel, Otilia Tudoran, Irina Mohora și Andi Andrei Buftea. Proiectele cuprinde detalii până la accesoriu și mobilier. Expozișia cuprinde cele mai bune proiecte ce tratează întreaga amenajare a apartamentului, Tema 2 a materiei, și lucrările de zece despre problema rezolvării și detalierii mobilierului multifuncțional, Tema 3 pe care au avut-o studenții.

Vernisajul expoziției a avut loc săptămîna trecută. Lucrările vor fi în holul bibliotecii până la mijlocul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ