Cei care își vor petrece seara de joi în Piața Unirii au ocazia să participe la evenimentulu Baroque4Tech. Se va organiza o expoziție multimedia, o proiecție pe clădirea Palatului Baroc, dar și un concert.

Evenimentul explorează modul în care se întrepătrund arta, știința și tehnologia. În 30 mai, Muzeul de artă va organiza în acest sens o expoziție multimedia, va inaugura noul sistem de iluminat al clădirii și va organiza și un concert. Locația expoziției va fi Galeria L și tematica este legată de evenimentele din anul capitalei europene a culturii. În interior se vor face proiecții cu echipamente performante cumpărate anul trecut de muzeu. Se vor prezenta inclusiv impresiile și desenele făcute de cei care au particiapt la atelierele de mediere culturală.

Seara, se lansează noul sistem de semnalizare cromatică. Pe fațada Palatului Baroc vor fi proiecții, inspirate din gama cromatică a acestui curent artistic. De la ora 21,30, înn cupola arborelui anvelopat în proiecțiile video, mai precis, în curtea interioară de pe strada Mercy a Palatului Baroc, va fi un concert al trupei Survolaj. Baroque4Tech este parte a proiectului Baroque Reloaded.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ