DISTRIBUIȚI

Sfârșitul lunii iulie a însemna finalul proiectului Digi Culture Erasmus+, din care a făcut parte și Universitatea Politehnica din Timișoara. Acest aspect s-a marcat cu un workshop, organizat simultan cu Conferința Internațională IAFeS NETTIES, și ocazie cucare s-au aniversat 25 de ani ai Centrului Multimedia din cadrul UPT.

Evenimentul a reunit peste 500 de participanți și a avut loc în sistem hibrid, cu participare fizică în Auditoriumul Centrului de Conferințe de la biblioteca UPT, dar și prin participare virtuală prin Zoom sau Facebook. Înainte de conferința internațională, a avut loc un workshop virtual legat de proiectul și cursurile DigiCulture, în organizarea echipei DigiCulture Erasmus+. Peste 300 de participanți au descoperit pe Zoom și Facebook cele 13 cursuri DigiCulture, dar și certificatele digitale deschise primite, prezentate de partenerii proeictului.

La Conferința Internațională IAFeS NETTIES & Workshop de încheiere a DigiCulture Erasmus+ au fost peste 200 de participanți, fizic sau online. Au vorbit direcotarea Centrului de e-Learning al UPT, Diana Andone, președintele IAFeS și președinte al Senautlui UPT, Radu Vasiu, rectorul Florin Drăgan, secretarul general IAFeS, Johann Gunther, dar și Sorina Jecza, președintele Fundației Triade. Partenerii IAFeS și DigiCulture din România, Austria, Danemarca, Italia, Suedia, Grecia și Germania au prezentat lucrări pe tema ”Cultura digitală în educație, știință și tehnologie”.

În ceea ce privește Centrul Multimedia al UPT, aceasta a împlinit 25 de ani de existență. Pe lângă o complexă activitate, Centrul Multimedia susține specializarile, la nivel de Licență și Masterat, de Tehnologii Multimedia și la Master în Tehnologii, sisteme și aplicații pentru eActivități (e-media, e-afaceri, e-sănătate, e-guvernare).

LĂSAȚI UN MESAJ