Proiectul cultural vast Remix ID caută un nou coleg pentru rolul de curator. Cel selectat va lucra pentru actvitiățile din acest an, când Timișoara e capitală europeană a culturii.

Remix IF caută un abslvent sau masterand la facultăți de Arhitectură, Arte, Design, Comunicare sau Litere pentru a lucra într-un centru de arte. Se va lucra sub îndrumarea directă a a coordonatorului de proiect, a directorului artistic și a managerului de comunicare. Se cer interes pentru multiculturalitate, comunitate locală, arta contemporană și tradiție, să fie o persoană organizată, deschisă la colaborare, lucru în echipă și să aibă abilitatea de a-și organiza prioritățile și de a comunica eficient cu diverse categorii de public.

Iată și atribuțiile: contribuție la dezvoltarea programului artistic REMIX ID; întâmpinarea vizitatorilor și ghidarea acestora în expoziții; suport în organizarea evenimentelor din cadrul expoziției Made-up Histories have long lives (vernisaj, art talk-uri, tururi ghidate, workshop-uri), a Școlii de formare REMIX ID și a evenimentelor conexe ale programului; menținerea legăturii și suport pentru artiștii colaboratori și partenerii proiectului; respectarea programului de lucru pe perioada contractuală.

Postul este project-based, ep perioada februarie-decembrie 2023. Se cer cunoștințe de operare PC (Word, Excel, webmail), de libma engleză, abilități de comunicare și cunoaștere artistică, dar și bune abilități de organizare. CV-urile, alăturid e o scrisoare de inteție de jumătate de pagină se tirmit până la 5 februarie al adresa contact@metaconmteporary.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ