DISTRIBUIȚI

Noua organigramă a Consiliului Județean Timiș stârnește nemulțumiri în grupul celor șapte consilieri județeni PSD, între care și fostul președinte, Călin Dobra. Ei îi acuză pe Alin Nica și Marian Vasile că dau afară oameni capaibli.

Social-democrații spun că organigrama, introdusă pe lista de proiecte suplimentare, a fost ținută secret până la votare. ”Astăzi, în cadrul ședinței de plen a Consiliului Județean Timiș, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost schimbarea organigramei instituției. Viziunea noii conduceri în ceea ce privește modificările a îmbrăcat într-o haină frumoasă, prezentată cu vorbe scumpe, noua organigramă care a fost lucrată în secret și bineînțeles ținută la secret până în momentul supunerii aprobării. Surprizele dezvăluite au arătat că, prin intermediul noii organigrame, au fost înlăturați din aparatul de lucru oameni cu experiență și cu rezultate de-a lungul desfășurării activității. De ce? Pentru simplul fapt că aceștia nu rezonau cu noul administrator public. Pe scurt, asta a fost soarta celor care nu au fost pe placul președintelui Alin Nica și a administratorului public al județului Timiș. Consilierii județeni ai PSD și-au exprimat votul prin abținere, însă proiectul a fost aprobat, fiind susținut de către coaliția PNL-PLUS-USR”, se arată într-un comunicat semnat de consilierii pesediști.

Când a luat cuvântul Dan Idolu au fost ceva probleme de sistem (ședințele de plen se desfășoară online). Social-democrații acuză că și acest bruiaj a fost intenționat! ”Și ca un făcut, după ce administratorul public al județului a prezentat cu mult entuziasm proiectului revoluționar de digitalizare a județului Timiș, la momentul în care noi, cei din opoziție am luat cuvântul… brusc sistemul de transmitere al ședinței online a căzut. Doar o coincință, nu-i așa?! Transmitem noii conduceri, și pe această cale, că de cele mai multe ori graba strică treaba iar proiectele făcute în ritmul ”«pe repede-înainte» se pot finaliza așa cum nu se dorea de fapt”, mai spus social-democrații

Noua organigramă a redus 20 de posturi, de la 267, la 247.

LĂSAȚI UN MESAJ