DISTRIBUIȚI

Mediul de afaceri suferă foarte mult de pe urma pandmeiei, mai ales în anumite sectoare, cum e cel Horeca. În acest context, primarul Domic Fritz se laudă ca mărește termenul de prelungire a acordului comercial.

Până în prezent, acordul comercial pentru desfășurarea de activități economice în Timișoara trebuia prelungit anual până la data de 28 februarie. Fritz se laudă că a propus un proiect de hotărâre de consiliu local prin care termenul se va prelungi până la data de 30 iunie. O măsură de respiro birocratic, dar cam atât. Ca de obicei însă, USR-PLUS ridică la rangul de artă lauda de sine pentru orice măsură cu impact mic.

Reamintim că abia săptămâna trecută, Consiliul Local Timișoara a aprobat un proiect pentru a elimina amenzile pentru amplasarea de structuri de tip ”iglu”, utilizate la terase pe timpul anotimpului rece, în contextul restricțiilor impuse pe timp de pandemie. Asta după ce toată iarna, patronii de terase au luat amenzi pentru amplasarea de ”iglu-uri”, pe lâgnă amenzil pentru funcționare, deoarece e vorba de spații închise într-un oraș încadrat în scenariu roșu.

Revenind la proiectul pentru prelungirea termenului pentru acordul financiar, el va fi supus la vot în ședința de plen din 23 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ