Banat Girls Comloșu Mare au disputat sâmbătă meciul cu Târgu Mureș MSE, câștigat de gazde cu 5-1. Jocul a fost amânat din etapa a treia de play-out, la cererea oaspetelor, care sărbătoreau Paștele catolic la data programării inițiale.

Banat Girls traversează o perioadă proastă, după ce nu au avut bani să facă deplasarea la Alexandria, iar antrenorul Liviu Ivasuc a plecat la Olimpia Cluj. Meciul a început însă bine, cu gol marcat din minutul 2 de Melisa Șodinca. Rebecca Melack a mărit diferența la 2-0 în minutul 14. Mureșul a redus diferența în minutul 23, când Kincso Szekely  înscris de la marginea careului pentru 2-1, scorul pauzei.

La reluarea jocului, șodinca a obținut un penalty în minutul 48. Francesca Frericks  a înscris de punctul cu var, iar din minutul 70, scorul a crescut după golul marcatd e tânăra Gabriela Ivăncescu. Francesca Frericks a fost cea care a închis tabela, în minutul 78. Pe bancă a fost, ca interimar, Dan Popescu, antrenor de al junioare.

Banat Girls: Laura Vogt – Nara Estefania da Costa, Denisa Hațegan, Amanda Lihv, Andrada Ungur, Francesca Frericks, Rebecca Melack, Gabriela Ivăncescu, Suzuho Yamasaki, Larisa Grigore, Melisa Șodinca(c).

Au mai intrat: Andreea Tomescu, Bianka Granados, Elena Ruvila și Anca Dobai.

Săptămâna aceasta, Banat Girls joacă tot acasă, la Comloș, duminică de la ora 15, cu Glooria Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ