DISTRIBUIȚI

Vineri, la Făget s-a organizat o amplă razie, cu reprezentanți ai mai multe instituții cu atribuții de control. Pe lângă infracțiunile rutiere, s-au descoperit și persoane care vindeau haien contrafăcute, cu însemnele unor branduri de renume.

Razia s-a făcut în intervalul orar 8-12, la Făget și în împrejurimi. Au participat polițiștii Orașului Făget, ai Secției 10 Rurale Făget, polițiști de la Criminalitatea Economică, jandarmi de la IJJ Timiș, alături de angajați de la ANAF, Garda de Mediu și RAR, S-au controlat 12 operatori economici, o unitate de cazare și doi agenți de pază și s-au verificat și mai multe persoane recent eliberate din închisoare. Cu ocazia controlului au fost legitimate 245 de persoane, s-au controlat 154 de mașini, iar două persoane au fost duse la sediul instituției pentru identificare și amprentare.

De asemenea, s-au organizat 14 filtre rutiere și s-au făcut 38 de testări cu etilotestul. S-au dat 108 amenzi, în cuantum total de 60.125 de lei, iar 94 dintre amenzi au fost date de polițiști. Celelalte au fost aplicate de reprezentanții celorlalte instituții. S-au constat două infracțiuni în care se vindeau haine contrafăcute, iar șase articole vestimentare au fost confiscate din acest motiv. Din punct de vedere rutier, s-au reținut două permise, pentru că șoferii depășiseră viteză legală, iar zece certificate de înmatriculare au fost reținute.

Autoritățile au verificat și persoanel care făceau comerți stradal pe DN 68 A, între Margina și Coșevița.

LĂSAȚI UN MESAJ