DISTRIBUIȚI

Ieri seara, mai multe echipaje de poliție au participat la o acțiune de control în două etape, pentru a verificarea respectarea normelor rutiere, da și a liniștii publice. S-au făcut controale în cartierul Plopi, dar și la ieșirea din Timișoara spre Giroc, și s-a lăsat cu zeci de amenzi.

Acțiunea a fost făcută de cei de la Poliția Municipală Timișoara și au participat echipaje de la toate cele cinci secții din oraș. Pe lângă creșterea vizibilității elementului polițienesc pe străzi, scopurile acțiunii au fost prevenirea traficului și consumului de alcool și substanțșe interzise la volan, asigurarea că se respectă regulile de circulație, dar și depistarea de bunuri și persoane urmărite.

Între 18,30-19,30 s-au făcut controale în Plopi, pe strada Torac, strada Câmpului, strada Rudolf Walter, strada Albăstrelelor și Calea Moșniței, iar între 20-21,30 s-au controlat mașini în Calea Girocului, pe strada Apicultorilor, strada Cehov, strada Dimineții, strada Aluniș, strada Drubeta și strada Musicescu. Polișiștii au controlat 56 de mașini și au legitimat 95 de persoane.

S-au dat 32 de sancțiuni în total. 11 dintre ele, în valoare totală de 5600 de lei s-au dat pentru încălcarea liniștii publice. Alte 16, în valoare de 6960 de lei s-au da pentru încălcarea normelor de circulație rutieră. S-au mai dat cinci amenzi pentru încălcarea altorlegi. Cuantumul total a fost de 16360 de lei. În timpul raziei s-a constat o infracțiune și s-a reținut un cartificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ