DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, forțele de ordine au făcut o nouă razie în Timișoara, dar și în comunele limitrofe. Inspectoratul Județean de Poliție Timiș anunță că s-au dat amenzi în cuantum total de 65.590 de lei, într-o singură zi.

Scopul raziei a fost menținerea unui climat de ordine, prevenirea activității infracționale, creștere viziblității elementului polițienesc, dar și reducerea riscului de accidente rutiere. Forțele de ordine au căutat persoane urmărite în temeiul legii, pentru a identifica oameni predispuși la infracțiuni, depistare celor ce nu respecta legislația rutieră, pentru prevenirea faptelro de violență, dar și pentru respectarea legislației privind măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

În total au fost verificate 527 de mașini, au fost legitimate 1204 persoane, și s-au controlat 181 de societăți comerciale, iar în total s-au dat 65.590 de lei amenzi. Autoritățile au constat zece infracțiuni, au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere, și au retras alte șapte certificate de înmatriculare.

La acțiuni au participat 91 de polițiști, 23 de polițiști locali, 14 jandarmi, doi angajați ai ISU Timiș, doi reprezentanți ai ITM, dar și doi reprezentanți ai primăriei timișosene.

LĂSAȚI UN MESAJ