DISTRIBUIȚI

Marți, polițiștii au făcut o nouă razie amplă în Timișoara. S-au vizat mai multe aspecte legate de siguranța rutieră, iar numărul amenzilor a trecut de 150.

Controalelle s-au făcut în intervalele orare 9-13 și 15-19 și la razie au participat polițiștii Biroului Rutier Timișoara, dar și de la cele cinci secții urbane, plus polițiști locale. Aspectele principale vizate au fost neacordarea priorității pietonilor și vehiculelor, dar și indisciplina bicicliștilor. Au fost legitimate 204 persoane și au mai fost controlate 106 mașini. Polițiștii au dat 165 de amenzi, în cuantum total de 35.950 de lei. 109 dintre aceste amenzi au fos date bicicliștilor, iar alte 61 de sancțiuni au fos tpentru tulburare aordinii și liniștii publice.

Oamenii legii au retras un certificat de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării, 11 permise de conducere, pentru: în nouă situații, neacordarea priorității pieotnilor, într-una, pentur neacordarea priorității altor vehicule, și într-un caz, pentru că șoferul consumase alcool. Nu s-a depistat nicio infracțiune la regimul rutier.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ