DISTRIBUIȚI

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că de luni, 10 mai, circulația camioanelor peste 7,5 tone va fi restricționată între Margina și Holdea, cu câteva excepții. Măsura se ia deoarece traficul greu afectează lucrările de reabilitare a DN 68A, porțiunea unde șoferii sunt nevoiți să coboare de pe autostrada A1. Traficul se va devia pe Valea Mureșului. 

Măsura va fi valaiblî timp de două luni, până la 10 iulie. sunt exceptate vehiculele de peste 7,5 tone care transportă oameni sau animale vii. Reparațiile la acea porțiune a DN 68A (E673) a început din 2 martie, dar valorile de trafic între 10.000-14.000 de vehicule zilnic îngreunează procesul. Odată, drumarii sunt supuși riscului de accidente, iar ambutaiejele au întârziat foarte mult fluxul de aprovizioanre cu materiale. De aceea, s-a ajuns la decizia de restricționare a traficului, cu avizul IGPR și CNAIR.  Se va circula, din 10 mai, alternativ, pe o bandă. Se va lucra toată ziua, iar șantierele noaptea vor fi semaforizate. Se menține restricție generală de viteză de 30 km/oră.

Lucrările le face S.C. Axela Construcții S.R.L, alături de secții specializate din cadrul DRDP Timișoara. Se va reface integral structura rutieră pe 5 km, între Coșava și Coșevița, se vor așterne noi covoare asfaltice între Coșevița și Holdea și se vor face reparații pe alte sectoare unde au apărut degradări. DRDP a stabilit și rutele ocolitoare,c are pot fi folosite și de ceilalți participanți la trafic, nu doar de camioane, pentru a fluidiza traficul, gătuti pe porțiunea unde nu vom avea o autostradă legată decât peste câțiva ani.

Pe direcția Nădlac – București, rutele de ocolire sunt:

Ø  A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria

sau

Ø  A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.

Pe direcția București – Nădlac, varianta de ocolire este:

Ø  A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ