DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara are un meci tare vineri, pe terenul Petrolului. Echipa a plecat deja de dimineață spre zona Capitalei, iar Petruescu se confruntă din nou cu probleme de lot.

Antrenorul e conștient că va fi greu să învingă Petrolul. ”Știm că ne așteaptă o partidă dificilă prin prima clasamentului, prin prisma cifrelor, a rezulatelor înregistrate de Petrolul până în prezent. E echipa cu cel mai bun atac din Liga 2, bineînțeles, dacă facem excepția de victoria cu 14-0 a celor de la Gloria Buzău, și echipa cu cea mai bună apărare, au un singur gol primit în partidele disputate până acum. Pe teren propriu, e clar că sunt o echipă redutabilă, cred că sunt la cel mai bun start de sezon de când sunt în Liga 2 și de când și-au propus promvoarea în prima ligă. Dar nu joacă întotdeauna calculele hârtiei. Pe teren se poate întâmpla orice. Au mai fost surprize și din acest punct de vedere consider că avem și noi șansa noastră și vom merge la Ploiești să jucăm fotbal”, a declarat Peutrescu despre meci.

Ripensia, deși are patron, nu face deplasările cu avionul, la fel cum fac cei de la Poli, clubul fără patron. Astfel, echipa a plecat miercuri dimineața cu autocarul. Se va sta în jurul Bucureștiului, unde se va face și un antrenament. ”Ne adaptăm la posibilitățile noastre. Din ce știu eu, se va sta în zona Bucureștiului, nu știu exact unde, conducerea adminsitrativă s-a ocupat”, a spus antrenorul despre acest aspect. Sunt accidentați în continuare Sokovic, Rogac și Pădurariu, iar incerți sunt și Ene, Valerii Macrițchii și Mitrov, care s-aua ccidentat la antrenamentul de marți.

Meciul de la Ploiești începe vineri la 16 și e televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ