Ripensia a terminat la scorul de 2-2 ultimul amical, jucat în această după-amiază în Valea Domanului, cu CSM Reșița. Cosmin Petruescu nu a făcut nicio schimbare tot meciul.

Partida s-a jucat pe terenul sintetic din Valea Domanului. După 0-0 la pauză, în minutul 46, Reșița a deschis scorul dintr-un penalty transformat de Sergiu Buș. A urmat un alt gol marcat în minutul 56 de Alexandru Dulca, dintr-un șut de la distanță. Ulterior, Ripensia a reușit să revină. În minutul 65, Nenad Lalic a marcat cu capul dintr-o centrare a lui Neagu, iar peste zece minute, Nemanja Sokovic a staiblit egalitatea, de la 12 metri.

CSM Reșița: Cobrea, Acka, Dodea, Sălcianu, Sima, Chera, Breșneni, Boboc, Nini, Astafei, Buș

Au mai intrat: Zimmermann, Rimovecz, Szijj, Dumitraș, Ilie, Dulca, Dat, Brînzan, Danci, Negru, Matiș

Ripensia Timișoara: Dobre, A. Macrițchii, Țieranu, Lalic, Fridrich, Stoi, Călin, Neagu, Vasluian, Sokovic, Piftor

Cosmin Petruescu a avut concluzi similare față de partidele precedente. ”Un joc foarte bun de pregătire, cu un ritm foarte bun, între douăechipe apropiate valoric, și în clasament. Consider că a fost un test reușit. Asta ne-am și dorit pentu cele două meciuri de la sfârșit de săptămână. De a acorda cât mai multe minute tuturor jucătorilor, de a-i lăsa să joace aproape de 90 de minute, după care să putem să tragem linie și să putem alinia cel mai bun 11 pentru jocul cu Rapid. Sunt mulțumit de cele două meciuri. La plusuri aș remarca că am marcat de 5 ori. Am avut și alte situații bune de a marca în ambele jocuri. Revenirea lui Radu Rogac, care s-a antrenat normal, la fel și Coulibaly. În afară de Cristi Pădurariu, care are o problemă la gleznă și sperăm ca de luni să poată intra în program normal cu echipa, nu avem accidentați. La minusuri, e ușurința cu care am primit goluri atât în partida de ieri, cât și în jocul de astăzi. Dar cred că sunt greșeli personale care pot fi corectat mai ușor”, a declarat Petruescu.

Iată și celelalte rezultate din amicalele Ripensiei: :  5-1 cu Fortuna Becicherecu Mic, 8-1 cu Avântul Periam, 4-3 cu Crișul Chișineu Criș, 4-0 cu Pandurii Târgu Jiu, 2-1 cu Șoimii Lipova, 1-2 cu CSM Reșița, 4-4 cu Pandurii Târgu Jiu, 4-2 cu CS Hunedoara și 3-2 cu CA Oradea. Duminică de la ora 11, Ripensia va juca la Buftea cu Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ