Pentru Ripensia, meciurile din Grupa B de play-out încep cu prima clasată, Concordia Chiajna. Acum două săptămâni, cele două echipe au jucat în Ilfov și roș-galbenii s-au considerat nedreptățiți de arbitraj.

Atunci, Chiajna era sub presiune, deoarece spera la plya-off. Acum, Ripensia are nevoia mai mare de puncte. ”Sperăm să fie bine pentru noi de data aceasta. Știm cum s-a terminat ultimul meci cu ei, în minutul 89 am luat gol și am pierdut 2-1. Sper de data aceasta șansa și norocoul să fie de partea noastră., pentru că avem foarte mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Chestia asta cu presiunea e relativă, pentru că la jucătorii pe care îi au ei, descătușați, fără niciun fel de presiune, le poate ieși un joc senzațional. Și noi să avem presiunea pe umeri și să nu ne iasă nouă. Așteptăm să vedem. Noi suntem foarte motivați. Probabil pentru ei e un meci în care nu au absolut nimic de pierdut, ei doar joacă, au deja plăcerea fotbalului. Din păcate pentru noi, noi va trebuie să scoatem neapărat un rezultat bun”, a punctat Iulian Muntean.

Dacă iarna aceasta au fost probleme, terenul de pe ”Eelctrica” a început să-și revină. Acest lucru îi bucură pe ripensiști. ”Cred că e cel mai bun teren de până acum. Nu am intrat deloc pe el. L-am aranjat, l-am tăvălugit, l-am protejat. Astăzi o să intrăm 45 de minute pe el. Dar sper să arate mai bine mâine la meci decât astăzi”, a mai spus Muntean.

Nicolae Sofran va fi suspendat pentru acest meci, astfel că Muntean trebuie să găsească soluții pentru atac. ”E o provocare să găsim o variantă de înlocuire, pentru că avem lotul restrâns numeric. Dar sper să alegem o soluție bună pentru atac”, a mai spus antrenorul principal.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ