DISTRIBUIȚI

Ripensia a disputat miercuri penultimul amical al perioadei de pregătire, cu Viitorul Pandurii, la Drobeta Turnu Severin. Meciul s-a terminat la scorul de 0-0, iar la ripensiști au apărut două nume noi de tineri testați.

Site-ul Ripensiei precizează că cei de la Viitorul Pandurii nu au avut nicio ocazie, de fapt, mai rău, niciun șut pe poartă. Pentru Ripensie, cea mai mare ocazie a avut-o Radu Rogac, care a trimis în bară în prima repriză. Au urmat ocazii ratate de Denis Golda și Nemanja Sokovic. La acest meci a fost etstat portarul Marc Lupu, născut în 2004, ultima dată la Sepsi, dar și mijlocaul stânga Alexandru Rotea, născut în 2003, de la UTA.

Ripensia în meciul cu Viitorul Pandurii: Rus (min.75, Lupu)-Morariu (min. 60, A. Macrițchii), Țieranu, Rogac (min. 46, Lalic), Gladun-Coulibaly, Stoi (46, V. Macrițchii)-Vasluian (min. 46, Piftor), Ene, Rotea (min. 46, Taras)-Golda (min. 46, Sokovic)

În amicalele de până acum Ripensia a avut un succes cu 7-1 cu Pobeda Dudeștii Vechi, o înfrângere cu 2-1 cu Avântul Periam, un succes cu 3-1 cu Phoenix Buziaș și apoi altul cu 2-0 cu Șoimii Lipova, plus o înfrângere cu 3-2 cu UTA o victorie cu 4-0 cu CAO și alt succes cu 5-0 cu Lipova. Sâmbătă de la ora 11, Ripensia joacă cu Poli pe Electrica.

LĂSAȚI UN MESAJ