Ripensia Timișoara a mai semnat contractele cu doi tineri jucători, ambii crescuți de LPS Banatul. Dacă Ionuț Rus a apărat deja poarta ripensistă la un prim amical, Zoran Mitrov nu a mai jucat nici în amicale pentru noua sa echipă.

În ceea ce-l privește pe Rus, el vine sub formă de îrmpumut de la clubul de care aparține, CFR Cluj. Portarul de 21 de ani s-a format la LPS Banatul și apoi, a fost un scurt timp la ACS Poli. Ulterior a fost la Lazio Roma, iar apoi, a revenit în țară și a apărat la Luceafărul Oradea și Turris Oltul Turnu Măgurele. Sezonul trecut a fost rezervă la Hermannstadt, fără să apere. Clubul precizează că are în contractul cu CFR Cluj și opțiune de transfer definitiv.

Zotan Mitrov e și el fost elev al lui Cristian Petcu. Format la LPS Banatul, are 19 ani și poate juca ca mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf. A venit ca transfer definitiv, după ce Ultima dată a fost la juniorii lui Sassuolo. După LPS Banautl, în țară a mai fost la ASU Poli, dar și la UTA, club de la care a plecat în străinătate.Mai spunem că Ripensia vrea să-l ia și pe Robert Stoica, dar trrebuie să se înțeleagă cu cei de la Voluntari.

Până acum, au mai semnat cu roș-galbenii Octavian Mosoarcă, Raul Vidrăsan, Răzvan Morariu, Emanuel Ernest și Dan Taras.

LĂSAȚI UN MESAJ