DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara va primi vizita Concordiei Chiajna duminică, după înfrâgnerile cu Petrolul și Dinamo. E o perioadă cu meciuri tari pentru roș-galbeni, iar Cosmin Petruescu știe că va fi un alt meci foarte greu.

”Conferențiarul” consideră că jocurile din trei în trei zile prind bine tinerei sale echipe, dar e conștient că și momentul și adversarul reprezintă acum o provocare. ”Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Chiajna, chiar dacă a jucat 120 de minute, are o zi în plus de odihnă. Iar în momentul în care se joacă din trei în trei zile, fiecare detaliu contează. Eu sunt adetul acestor jocuri, din trei în trei zile. A nu se înțelege că mă plâng de program. Îmi convin astfel de partide. Cu siguranță, vor primi șansă și cei care nu au jucat în partida de astăzi”, a declarat antrenorul roș-galbenilor.

Sunt și probleme de lot, deoarece sunt accidentați Pădurariu, Sokovic, Rogac, Ene și juniorul Rotea. După partida pierdută cu Dinamo, Petruescu speră ca elevii săi să aibă un moral bun. ”Gândurile noastre se îndreaptă spre dificila partidă cu cei de la Concordia. Speărm să avem o altă stare de spirit la finalul jocului de duminică”, a mai declarat antrenorul.

Meciul de duminică de pe arena Electrica începe la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ